dagboek van een fotograaf

Welkom op het weblog van Fotografie Leen Koper

2 reacties

Nee, de foto hiernaast heb ik niet zelf gemaakt.

De vrouw uit het vorige stukje heeft indertijd ook mijn toespraak voor de volgende dag even doorgenomen. Zij stelde voor een en ander te wijzigen, passages van volgorde te veranderen, kortom, mijn seminar werd er een stuk beter van. Op mijn vraag of ze dit vaker deed, vertelde ze mij dat ze toespraken schreef voor politici. Op mijn vraag voor wie dan wel zei ze, enigszins schuchter: "Tony Blair......."

Later kwam ik haar man nog een keer tegen bij een examen en vroeg hoe het met haar was. Hij zij, dat het goed met haar ging,alleenhij haar een tijdje al niet meer gezien, want ze zat in Londen, toespraken schrijven tijden de Irak-crisis.

Tja, zo kom je nog eens iemand tegen.

2 reacties

Leen even reageren op je opmerking in het item op mijn weblog, "een rommelige achtergrond". Ja dat vind ik natuurlijk ook maar die rommel is daar nu eenmaal of ik moet het wegphotoshoppen en daar ben ik niet zo goed in.

Chris 

cverkaart

12 October 2009 om 19:06

Het is nu eenmaal zo, zoiets moet je ook niet wegwerken. Het was ook niet als kritiek bedoeld op je fotografische kunsten, maar meer als opmerking over de deplorabele omgeving waar deze dieren moeten leven.
Leen Koper

12 October 2009 om 23:28

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.