dagboek van een fotograaf

Welkom op het weblog van Fotografie Leen Koper

over drie weken...

4 reacties
over drie weken...

De kogel is door de kerk. Eind oktober gaat de winkel dicht voor drie maanden en zolang doe ik mijn zaken van huis uit. Mijn computer gaat met printer en dergelijke naar mijn woonhuis en van daaruit probeer ik mijn werk verder te doen.

De hoognodige verbouwing gaat eindelijk plaatsvinden. Het was ook echt nodig; er komt centrale verwarming in, het dak wordt geisoleerd en de totale inrichting wordt herzien. Het is een oud rijksmonumentenpand en nog totaal niet aangepast aan de moderne eisen van de tijd. Nu wordt het in een keer goed aangepakt en opnieuw ingericht.

Het bordje bij deze tekst is dus een beetje voorbarig, we hebben nog drie weken te gaan alvorens het verbouwgeweld losbarsten gaat. En intussentijd, als de verbouwing in volle gang is, ga ik ook nog eens lekker op vakantie naar mijn zoon. in Oostenrijk, waar hij dan vier maanden als skileraar zijn brood verdient.

4 reacties

 Goede en mooie vooruitzichten Leen! Mooie scherpe foto van die twee vrouwen. Het lijkt wel een tweeling. Ik had al eens even de specificaties van je nieuwe camera bekeken,  zou mij ook wel wat lijken... maar ja de centjes een probleem.

 Je moet ook een keer tevreden zijn ook, ik heb pas een mooie platte TV aan geschaft. oudje van 25 jaar oud begaf het. nu kan ik van de winter eens wat goede film op DVD bekijken. Ga je zelf ook Skiën?

 wens je een goede zondag

Riet Luteijn

04 October 2009 om 00:07

Het is inderdaad een behoorlijke hap centen, maar als ik naga hoeveel mijn eerste digitale camera's kosten, dan is het maar 70% daarvan en heb ik een stuk beter toestel op de koop toe.

Nee, ik ga niet skieen. Wintersport lijkt mij zelfs helemaal niet leuk, maar als je thuis alleen overgebleven bent, wordt de band met je zoon steed sterker, dus ga ik hem opzoeken

Leen Koper

04 October 2009 om 00:17

Monumentenzorg is hier ook nog wel om de hoek komen kijken denk ik want eigenlijk mag je van die lui niet zoveel. Mijn zus had een sigaren/sigaretten/wenskaarten winkeltje in een monumentenpand in Oisterwijk en echt zo oud als de weg naar Jerusalem maar verbouwen dat mocht niet. Het was daar 's winterse bijna niet warm te stoken door alle spleten en kieren.

groet Chris en alvast succes met de verbouwing en alvast een fijne vakantie en natuurlijk zal er wel een camera mee gaan.

cverkaart

04 October 2009 om 08:19

Ik heb gelukkig geen verantwoording af te leggen aan Monumentenzorg. Het gaat om een uitsluitend interne verbouwing. Alleen mag ik geen dubbelglas aan laten leggen. Wel een beetje merkwaardig; een voorzetruit vind ik nog lelijker en de regering wil toch dat we minder energie gebruiken?
Leen Koper

04 October 2009 om 08:47

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.