dagboek van een fotograaf

Welkom op het weblog van Fotografie Leen Koper

2 reacties

Nog een plaatje uit dezelfde portretsessie. Ik ben redelijk te reden over deze opnames, vooral omdat ik  een voor mij een ongebruikelijke verlichtingstechniek hier toegepast. Er zijn nog wat kleine onvolkomenheden die ik nog aan moet passen, maar de aanzet is er in ieder geval. Zo leerr je telkens iets nieuws.

Dat leren van iets nieuws is weer noodzaak geworden. Ik heb besloten in ieder geval tot mijn 65e door te gaan, Van thuiszitten word ik ook niets wijzer en het maken van portretten en huwelijksreportages is toch iets wat ik te graag doe. Ik heb al zo half en half besloten om mijn zaak grondig te gaan verbouwen om alles weer pp het niveau van de eisen van de tijd te krijgen. Zo zal mijn dak en de muren geisoleerd moeten worden, de gehele inrichting aangepast, kortom, een heel, heel grote klus, die ik waarschijnlijk rond de jaarwisseling laat uitvoeren.

2 reacties

Goedemorgen Leen, om te beginnen weer een fraaie foto hoor en goed van je dat je tot je 65e door wil gaan. Ja wat moet een mens dan? Achter de geraniums is ook niet goed voor het lichaam. De verbouwing zal een flinke investering worden.

Groet Chris.

cverkaart

27 August 2009 om 07:33

Dat kan ik me voorstellen dat je tevreden was over deze serie foto's ze zijn schitterend !!!
paled

27 August 2009 om 19:15

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.