dagboek van een fotograaf

Welkom op het weblog van Fotografie Leen Koper

2 reacties

Nog even een plaatje van dezelfde sessie. Ik had hierbij de beschikking over een geweldig model, dat, na eventjes enige gewenning, een prima job deed.

Die gewenning is normaal. Het vereist even een aantal opnamen voor het precies zo loopt als je beide wilt. Digitaal is wat dat betreft een enorme vooruitgang; je kunt een aantal opnamen maken zonder je zorgen te hoeven maken voor wat betreft de kosten. Analoog fotograferend moest je vroeger heel wat zorgvuldiger met je opnamen omgaan! Bovendien, de mogelijkheid om op het display te laten zien wat je gedaan hebt en, nog belangrijker, wat je bedoeling is, dat is een fantastische hulp bij het fotograferen.

Voor mij geen analoge camera's meer. Ik heb nog voor tienduizenden guldens aanschafwaarde aan analoog materiaal liggen; jammer, maar het wordt niet meer gebruikt. De huidige waarde is trouwens nagenoeg nihil meer.

2 reacties

Goede middag. Wat kan jij prachtigge foto's maken. En vooral de bruid en de bruidegom. Woon je misschien in de buurt van Axel? Een fijne woensdag. Groetjes Conny
conny laat jullie weten.......

26 August 2009 om 11:57

Nee, aan de andere kant van Zeeland. Er gaat niets boven Schouwen-Duiveland immers? ;-)

Leen Koper

26 August 2009 om 18:29

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.