dagboek van een fotograaf

Welkom op het weblog van Fotografie Leen Koper

5 reacties

Vandaag weer eens een foto van mijn overbuurvrouw. Ik ga binnenkort van hun reportage de beelden die ik geschoten heb bewerken, dus langzamerhand zijn we een klein beetje opgeschoten.

Trouwreportages maken is erg leuk, maar het vreet echt tijd om ze af te werken, vooral nu ik mij minder kan concentreren dan normaal. Al moet ik zeggen, het gaat steeds  beter en ik hoop met een paar weken weer op mijn oude niveau terug te zijn. ik ben echter blij, dat ik deze week geen bruidsreportage heb, anders stapelt het werk zich alleen maar op. Bovendien, mijn harde schijf loopt langzamerhand vol. Zo'n trouwreportage neemt toch een kleine 20 gigabyte in beslag. Nu heb ik er vijf opstaan, bij elkaar ongeveer 70 gigabyte, maar ze zijn dan ook nog niet allemaal afgewerkt.

5 reacties

Jij hebt een mooie overbuurvrouwbruid Leen. Moeten ze nou lang wachten op zo`n reportage? Ik heb eigenlijk geen idee, tis bij ons ook al weer heel lang geleden hoorLachend
my.

12 August 2009 om 21:50

Misschien eens denken aan een externe harde schijf van 1TB of zo. Maar misschien hoopt het werk zich dan nog meer op. Prachtige foto van je buurvrouw.
paled

12 August 2009 om 22:08

Triene, ik heb inderdaad een wonderschone overbuurvrouw. ik prijs mij dan ook zeer gelukkig, want ze is nog erg sociaal ook.

Paled, een paar weken geleden heb ik inderdaad een externe schijf van 1Tb aangeschaft. maar die gebruik ik om back-ups te maken en iets tijdelijk te parkeren. Maar je hebt gelijk, dan hoopt het werk zich alleen maar verder op.

Leen Koper

13 August 2009 om 07:54

Mooi foto weer Leen en laatst schreef je op je weblog dat je het erg vind als iemand schrijffouten maakt maar een tikfout wel kan waarderen. Moet je nu eens in je eigen verhaaltje lezen, je schrijft overbuutvrouw en oude niveau terg te zijn en het gaat  stteds beter.

Sorrie hoor Leen.

groet Chris

cverkaart

14 August 2009 om 07:55

Nou,"waarderen" is iets anders, maar je had gelijk, Chris. er stonden tikfouten in. Intussen heb ik ze verbeterd. (+ nog een vierde fout) Verlegen
Leen Koper

14 August 2009 om 08:18

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.