dagboek van een fotograaf

Welkom op het weblog van Fotografie Leen Koper

3 reacties

Ik zou bijna vergeten, dat er ook nog een aantal bruidsparen zitten te wachten op hun foto's. Het kost mij echter nog steeds veel moeite om mij langere tijd te concentreren op mijn werk achter de computer. Al moet ik zeggen, er zit verbetering in. Ik kan, als ik niet gestoord wordt, een uur bijna constant doorwerken, merkte ik zaterdag. En dat is al heel wat beter dan een week geleden; toen was tien minuten al een hele opgaaf.

Nou heb ik een "voordeel": de leverancier van mijn albums is al weer failliet gegaan en de overname neemt nogal wat tijd in beslag. Ik kan dus helemaal niets afwerken, want aangezien de reportages nogal groot uitgevallen zijn, passen ze alleen maar in deze albums waar tien bladzijden meer in passen. Ik probeer echter mijn bestanden vast printklaar te maken en te printen, zodat als ze binnenkomen, ik direct kan gaan plakken. Een ligt er al een tijdje klaar, een kan dinsdag geprint worden, maar twee moet ik nog nagenoeg geheel afwerken op mijn computer.

In ieder geval is hier vast een plaatje van mijn overbuurvrouw die de 25e trouwde voor U.

3 reacties

Mooi Bruidje en lief die bedachtzame blik ...groetjes Jean

Heb de zelfde ergernis als jij als ik de weblog wil legen ...heb er zelf ook geen oplossing voor als steeds naar het archief en er weer een verwijderen ben er meestal een hele avond aan kwijt..

Sirikit

02 August 2009 om 21:09

Dag Leen,

 We "volgen" je een beetje via je weblog en we zijn blij dat je het werk -en je leven weer hebt opgepakt.  Morgen zal een moeilijke dag voor je zijn:  we denken aan je en wensen je sterkte!  Groeten:  Hans en Ria

marfli

02 August 2009 om 22:52

Leen ik vind het toch knap van je dat je zo kort na het overlijden van Jantine je werk weer op heb kunnen pakken.

Deze foto vind ik erg mooi en Leen nog bedankt voor je positieve reactie in mijn weblog. Inderdaad er zijn blogs wat helemaal niks voorsteld.

groetjes Chris.

cverkaart

03 August 2009 om 07:22

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.