dagboek van een fotograaf

Welkom op het weblog van Fotografie Leen Koper

1 reactie

Ik heb vanmorgen weer een stuk of tien stukjes uit het verleden verwijderd, dus er is nu tenminste weer ruimte voor een paar foto's met begeleidende tekst. Waarschijnlijk lezen de knappe koppen van ZeelandNet mijn blogje niet, want anders hadden ze al lang dit veranderd. Jammer, ik kan het hun aanraden, want ik poog toch altijd iets onderhoudends te schrijven en het zou hun blikveld aardig verruimen. ;-)

Nog even een plaatje van dezelfde jonge vrouw  die de laatste weblogs sierde. Zoals ik een poosje geleden al schreef, ik ben in mijn "waterperiode", dus ook dit is weer in het water gefotografeerd. het is en blijft erg leuk werk en ik denk, dat ik de komende weken nog meer van dit soort werk zal laten zien. Het werkt verslavend, tenminste, voor mij.

1 reactie

De foto's zijn weer prachtig, Leen. Wat Zeelandnet betreft: maak je geen illussies. Ze lezen je wel degelijk. Ze krijgen de vraag ook in mails gesteld. Maar alles op HUN tijd. En als ze eenmaal zover zijn, doen ze net alsof ze het licht uitgevonden hebben. Wedden??
annemie

02 August 2009 om 10:09

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.