dagboek van een fotograaf

Welkom op het weblog van Fotografie Leen Koper

Wie weet het?

6 reacties
Ik zit bijna aan mijn maximale ruimte op dit weblog. Wie weet een eenvoudige methode -zonder helemaal in het archief terug te moeten gaan naar het begin- om de beginjaren te selecteren en op te slaan op CD?

6 reacties

Alleen met kopieren plakken te doen! Helaas niet anders. Misschien ben je daar niet handig in. Voor jouw staan te wachten op mijn computer twee bestandjes in Word. Ze zijn groot dus als ik ze naar je verstuur... gelijk uit de postbus halen.

 Laat me alleen nog even weten of je  Word 2007 gebruikt of 1997-2003.

 dan komen ze naar je toe!

 Met groet van Marie

Riet Luteijn

26 July 2009 om 16:39

Als mij dit overkomt ruim ik het Archief op en volgens mij is er dan ook geen andere manier. Dus gewoon items in het archief verwijderen.

groet Chris.

cverkaart

26 July 2009 om 19:09

helpdesk zeelandnet vragen?
aaveewee

26 July 2009 om 20:05

Hoi Leen, ik zag dat ik ook aan mijn maximale ruimte zat en heb in het archief een aantal items èèn voor èèn moeten verwijderen, een heel karwei maar het kan niet anders. Heb de helpdesk ook al eens gevraagd of dat niet anders kan, NEE DUS.

groet Chris.

cverkaart

27 July 2009 om 07:56

Hoi Leen,

Ik heb toen heel mijn weblog inderdaad gekopieerd en geplakt in Words. Ben daarmee wel alle reacties van toen kwijtgeraakt. En weet ook niet hoe dat met de foto's moet. Ik had toen enkel plaatjes en die heb ik weggelaten. Het zou toch handig zijn als ze daar eens iets voor vinden. Een mogelijkheid om een simpele backup te maken... Succes...

annemie

27 July 2009 om 18:14

Dag Leen nog even een reactie zo op het weblog. De Cd is vandaag op de post gegaan.Dagje later, gisteren niet gelukt. maar met een beetje snelle postbode moet je hem morgen toch ontvangen... groetjes van Marie
Riet Luteijn

29 July 2009 om 19:57

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.