dagboek van een fotograaf

Welkom op het weblog van Fotografie Leen Koper

2 reacties

Ik heb zowel vandaag als morgen een huwelijksreportage. Op zich is dat ontzettend leuk werk, maar ik zie er deze keer toch een beetje tegenop. Niet tegen het fotograferen, dat gaat mij relatief gemakkelijk af, maar tegen het werk dat mij daarna te wachten staat.

Na het fotograferen en het oladen van mijn bestanden moet ik nog van de hele serie mijn DVD's branden en het daarna nog een keertje op mijn externe harde schijf zetten. zo ben ik er vrij zeker van, dat er na de dag niets verloren gaat, mocht mijn harde schijf crashen als ik mijn geheugenkaartjes gewist heb.

Maar daarna volgt nog eens het bewerken, het printklaar maken en het zorgvuldig printen, het snijden en het inplakken. Normaal is dat al een heel werk, maar nu kan ik mij nog slecht concentreren, dus het neemt heel wat extra uurtjes in beslag. En met twee reportages is dat heel wat extra werk.

Ja, het lijkt wel alsof het werk van een huwelijksfotograaf erg goed betaald wordt, gezien de prijs van een compleet album, maar dat valt vies tegen! Zeker nu.

 

2 reacties

Vandaag niet al te best weer gehad? met regenbuien of is het in Zierikzee mee gevallen?

groet Chris.

 

cverkaart

24 July 2009 om 18:53

Heel veel succes met de reportages. Die bruidsparen kunnen er van verzekerd zijn dat ze het beste krijgen.
paled

24 July 2009 om 21:12

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.