dagboek van een fotograaf

Welkom op het weblog van Fotografie Leen Koper

5 reacties

Gisteravond belde een zeer goede vriend van mij op. Nadat ik hem vertelde van mijn voornemen om in de studio te gaan wonen en mijn winkel op te heffen, raadde hij mij aan om het toch maar niet te doen. In plaats daarvan raadde hij mij aan om een pand te zoeken waar ik toch een studio in kon inrichten. Hij wist namelijk zeker, dat ik zonder studio diep ongelukkig zou worden.

Eigenlijk heeft hij wel een beetje gelijk, ik zal mijn studio zeker gaan missen. Een ander pand waar ik zowel mijn woning als mijn studio zou kunnen inrichten zou ideaal zijn. En dan zowel mijn huidige huis als mijn studio verkopen zou mij de nodige geldmiddelen verschaffen om zo'n droom te realiseren. Eigenlijk opent zoiets weer nieuwe vergezichten; goed, dat ik nog eens even flink de tijd ga nemen alvorens een besluit te nemen opdat ik later geen spijt te heb van een te overhaast genomen beslissing.

5 reacties

Hallo Leen,

Ik neem aan dat je dan een pand zoekt in Zierikzee? Of mag dat ook ergens anders?

groet Chris.

ps.  zomaar interesse hoor.

 

cverkaart

19 July 2009 om 08:42

Goedemorgen Leen, slaap er een paar nachten over, moeilijk zo`n besluit. Wijsheid in deze. En een mooie zondag.
my.

19 July 2009 om 09:43

Ik zoek inderdaad een pand in het centrum van Zierikzee, liefst zelfs in de straat waar ik gevestigd ben met mijn studio. Inderdaad, ik zal er de komende maanden flink over nadenken wat de verstandigste beslissing is.
Leen Koper

19 July 2009 om 10:02

Kern is: blijf bij jezelf en de dingen die echt waarde hebben in je leven. En als dat fotografie is,.....  pas er dan mee op om dat op tegven. Denk ik. Wens je veel wijsheid, groetjes van Saar
saar

19 July 2009 om 19:21

Weer even bijgekeken/gelezen op je blogje. Ik geniet heel erg van de foto's die je plaatst.

paled

21 July 2009 om 16:52

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.