dagboek van een fotograaf

Welkom op het weblog van Fotografie Leen Koper

0 reacties

Mijn harde schijf loopt langzaam vol. Er staan zoveel opnamen op die ik nog moet bewerken,samen met andere gegevens, dat een 250Gb schijf niet meer genoeg blijkt. En dan te denken, dat ik begonnen ben met digitale fotografie op een schijfje van 80GB!

Ik heb daarom vandaag een externe schijf gekocht van 1Tb, dus 1000 Gb. Voorlopig moet ik dus weer even vooruit kunnen. Al verwacht ik, dat ik binnen 5 jaar hier ook weer tekort aan heb. Ik gebruik hem vooral als backup voor het geval, dat er iets mis gaat met mijn ingebouwde schijf. Het is altijd een angstig gevoelo dat er iets mis gaat. Weliswaar scrijf ik mijn opnamen altijd vrij snel weg naar DVD en de stapel DVD's groeit zienderogen, maar nu ben ik van plan minstens elke week een backup te maken van deze bestanden.

Bovendien, met nogal wat trouwreportages de komende weken in het vooruitzicht moet ik het wel doen. Dan kan ik later nog wel een DVD branden van de ruwe bestanden; twee reportages op twee opeenvolgende dagen is behoorlijk DVD's branden!

0 reacties

- Er zijn nog geen reacties geplaatst.Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.