dagboek van een fotograaf

Welkom op het weblog van Fotografie Leen Koper

4 reacties

Ik heb altijd aan de kust gewoond. Vooral mijn vader, uit Egmond aan Zee, was gek op de grens van land en water, mijn moeder deed het niet zo vreselijk veel, maar die kwam dan ook uit Schiedam.

Als je altijd aan de kust woont en je vader is zo'n echte kustliefhebber, dan raak je vanzelf besmet met dezelfde liefde ervoor. Vandaar, dat ik niet kan wennen aan zoet water, zwemmen er in vind ik zelfs enigszins "vies", net alsof je iets doet wat niet hoort. Nee, voor mij moet het absoluut zout water zijn. Daarom was indertijd Zierikzee dan ook een volkomen acceptabele plaats om te gaan wonen.

Deze serie foto's van een model aan het strand is dan ook precies wat ik zo mooi vind. Beide liefdes gecombineerd, wat wil je nog meer?

4 reacties

Een werkelijk schitterende foto. Wij wonen kort bij de o.schelde, iedere dag even aan de dijk, met de hond.
my.

17 July 2009 om 10:03

Wat is dit genieten van alweer zo'n bijzonder mooie foto. Geweldig als je in staat bent om zulke prachtige opnamen te maken. Ook de foto hieronder in zwart-wit is heel erg mooi.
paled

17 July 2009 om 10:49

 O zo mooi dat water een altijd anders, met mooie luchten erboven. Als Hagenaar heerlijk om hier te wonen.
Riet Luteijn

17 July 2009 om 10:50

Marie, Paled en Triene, de komst van dit meisje was een gevolg van het bordje dat ik in mijn etalage geplaatst heb, waar ik om nieuwe modellen vraag voor een langlopend fotoproject.

Alleen ik wil graag, dat ze ouder zijn dan 18 jaar, dus vraag ik om modellen van 18+. Nu vestigde iemand mijn aandacht er op, dat het net lijkt alsof ik pornografisch materiaal wil vervaardigen. Ik moet er nog maar eens over denken, dat 18+.

Leen Koper

17 July 2009 om 21:35

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.