dagboek van een fotograaf

Welkom op het weblog van Fotografie Leen Koper

4 reacties

Als je maar betaalt, dan zoekt Google wel uit waar je advertentie geplaatst wordt......Zo komt het dat op mijn blog regelmatig een advertentie staat van Esdeje fotografie. Dat blijkt een zich fotograaf noemend persoon te zijn uit Oosthuizen, een plaats in Noord Holland. Lekker handig, dat besteden van je advertentiebudget op een weblog van een fotograaf uit Zeeland. Bovendien, de fotografie is niet om aan te zien, consequent staat zijn licht te laag, je kijkt het model in de neusgaten omdat zijn camera te laag staat en de meeste witte partijen zijn volkomen uitgevreten. Achteraf misschien wel goed van Google dat hij niet in eigen omgeving reclame ,maakt. ;-)

Maar ja, laten we ons niet laten afleiden, ik was bezig over vervoer van een bruidspaar. We hadden een Bentley en een koets met twee paarden gehad. De kroon spande echter de koets met vier paarden. Zo zie je maar eens, er is altijd een baas boven baas.

4 reacties

Bij mij staat een advertentie over digitale fotografie en als je klikt kom je terecht bij de consumentenbond en of je lid wil worden. NEE DUS!!  Maar ik zal de helpdesk eens mailen of dit zomaar kan.

groet Chris.

 

cverkaart

25 May 2009 om 18:52

Dat kan, Chris. Zie het weblog van de webmaster van vandaag.
Leen Koper

25 May 2009 om 19:01

Hoi Leen.

Even een verslag van de aankoop van een nieuwe camera.

1e aankoop terug naar de winkel, de schakelaar voor close-up was kapot.

2e aankoop terug naar de winkel, na elke 10e foto schakelde de camera volledig uit, helaas ook kapot, en maken is duurder dan een andere, dus ik ben weer terug bij af.

Groeten Eric.

ERIC221

25 May 2009 om 19:22

hallo fotograaf,

Ik las uw commentaar over andere fotograven, mag i ku eens vragen via zeelandnet naar min foto's te kijken en dan een reactie daarop te geven,hoeft niet stuk voor stuk,maar gewoon over het algemeen.

Hier kan ik altijd vna leren vind ik...

als u naar zeeland op foto gaat ,dan typt u Rian in,dan ziet u daar verschillende foto's .

 

Groetjes Mari

-mari-

26 May 2009 om 08:14

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.