dagboek van een fotograaf

Welkom op het weblog van Fotografie Leen Koper

Slideshow, bouwvakken in Ghana en een bloemenzee

0 reacties

Vandaag eens een keertje niet gefotografeerd. Maar, vandaag is mijn computer zover, dat ik  mijn slideshows kan gaan maken. Ik heb de plaatjes al geimporteerd, een slideshow heeft al gelopen, er zijn al verschillende overvloeimethoden uitgeprobeerd, maar nu moet er nog geluid bij. Echter, dat is iets voor een van de volgende dagen. Het begin is er in ieder geval, nu de rest nog.

Vanavond zijn we even naar de opening van een nieuwe schoonheidssalon geweest in de Nieuwe Bogerdstraat. Natuurlijk hadden we een bloemetje meegenomen, net als iedere andere bezoeker. Nu kunnen, tijdelijk, ze beter een bloemenwinkel beginnen! Er was gezorgd voor allerlei lekkere hapjes; laat dat maar aan de familie over.  Alleen, iedereen had, gezien het tijdstip, natuurlijk net gegeten, dus ik denk dat de familie nu wel een week lang die hapjes zit te verorberen.

Ook heb ik vanavond even het weblog van mij zusje Inge bekeken. Zij houdt dit bij, omdat ze met een aantal collega's naar Ghana is gereisd om daar als "gastarbeider" aan een aantal huizen te gaan bouwen. Het zou, vooral gezien de reiskosten, natuurlijk veel efficienter zijn als ze het geld beschikbaar zouden stellen en het overgelaten hadden aan de lokale bevolking, maar ja, je werkt zo wel aan de bewustwording van je werknemers. Op http://www.habitat.nl/?ButtonID=322 staat hun verhaal, voor als u ook eens een keertje wilt kijken.

0 reacties

- Er zijn nog geen reacties geplaatst.Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.