dagboek van een fotograaf

Welkom op het weblog van Fotografie Leen Koper

0 reacties

Ik dwaal steeds verder af van de fotografie.. Maar ja, waar staat geschreven dat het uitsluitend over fotografie moet gaan op dit weblog?

Naast taal ben ik ook nog gek op iets anders: U ziet het al op het plaatje hiernaast: marmelade! Leuk is in dit verband deze link: http://www.lothene.demon.co.uk/crafts10.html (engels) waaruit blijkt, dat ik niet de enige ben die dat bitterzoete spul kan waarderen en ik mij in bijzonder goed gezelschap bevind. Het plaatje is trouwens gejat van http://www.englandbymail.com/specialties_list.html een website waar je heerlijke, typisch Britse produkten kunt bestellen, vooral thee. Een aanrader voor een aantal produkten, maar houd wel rekening met de verzendkosten......

Ik heb ontzettend veel verschillende marmelades gegeten gedurende mijn regelmatige bezoeken aan de andere kant van de grote haringvijver. Veelal "huisgekookt" is het een onmisbaar ingredient van de vele -maar vaak moeilijk te vinden- zaligheden van de britse keuken. In ons land is het vaak lastig om iets anders te verkrijgen met enige kwaliteit dan de " Chivers Olde English Marmelade", maar die is dan ook erg lekker!

Om het geheel toch nog iets fotografisch mee te geven aan dit weblog: is het U opgevallen, dat het potje van boven gefotografeerd is? En dat toch de zijkanten parallel aan elkaar lopen? In werkelijkheid onmogelijk, maar wat gebruik van een technische camera o.i.d. of een beetje Photoshoppen vermag!

 

0 reacties

- Er zijn nog geen reacties geplaatst.Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.