dagboek van een fotograaf

Welkom op het weblog van Fotografie Leen Koper

2 reacties

De computer herbergt toch nog een hoop geheimen voor mij. Nou had ik keurig de update van Lightroom op een USB-stick gezet -dacht ik- en dan kan ik hem niet meer terugvinden. U moet weten, ik internet van huis uit omdat ik absoluut geen risico wil lopen op een virusinfectie op mijn computer die ik voor mijn werk gebruik. Dat betekent dus onophoudelijk heen en weer slepen van gegevens op USB-sticks.

Ik probeerde dus die update te downloaden vanaf mijn USB-stick en nergens was de update te vinden. Geen idee waar het in kon zitten. Totdat ik vanavond mijn computer aanzet en ontdek, dat ik hem keurig op mijn harde schijf heb staan. Nou, morgen maar weer proberen, kijken of het lukt. Ik heb er voorlopig nog weinig vertrouwen in. En, het moet lukken, anders heb ik niets aan mijn nieuwe camera, de Nikon D90!

Voorlopig heb ik nog even deze foto's gemaakt met mijn D80; hij doet het nog best en dit is het resultaat. Zeker niet slecht, al was het model hiervoor aanzienlijk belangrijker dan de camera! 

2 reacties

 Zo ver ik weet Leen kan je niet downloaden vanaf een USB stick. Op een USB stick staat nl geen Windows of Vista. je kan wel downloaden naar  de USB stick. Dat moet je dan wel expiciet opgeven anders wordt zo'n  te downlosaden bestand al gauw ergens onder Dokumenten weggeschreven in de map Downloaden. Soms doen die computertjes zo hun eigen dingetje. Ik heb dat ook hoor Leen moet soms ook zoeken waar het weggeschreven is ...
Riet Luteijn

21 January 2009 om 22:11

Gelukkig, ik ben blijkbaar niet de enige sukkel.
Leen Koper

21 January 2009 om 22:43

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.