dagboek van een fotograaf

Welkom op het weblog van Fotografie Leen Koper

nl.foto

0 reacties

Ik heb weer eens "mijn" nieuwsgroep opgezocht, nl.foto. Te vinden onder http://groups.google.nl/group/nl.foto/topics?lnk=rgh&hl=nl. Het is onvoorstelbaar wat er van geworden is, een groep waar men elkaar uitscheldt, de meest afgrijselijke verwensingen naar het hoofd slingert etc. Vroeger was het een discussiegroep over fotografie waar men elkaar hielp of in ieder geval probeerde te helpen en waar een aantal goede fotografen aan deelnamen.

Ik volg het op afstand bij tijd en wijle nu weer een poosje, maar er is niets verbeterd, Het aantal "nuttige" postings blijft over het algemeen nog steeds achter bij de negatieve. Jammer, hoe een goed initiatief, een ongemodereerd forum, ten gronde wordt gericht door een klein aantal anoniem -want dan durven ze teminste wel- postende ellendelingen, schijnbaar voornamelijk afkomstig van de nieuwsgroep alt.madcrew waar dergelijke vuilspuiterij normaal schijnt te zijn. Het is maar een klein groepje, maar men is in staat een hele nieuwsgroep te terroriseren onder een aantal  verschillende namen. Sommigen hebben er bijna een dagtaak aan, en waarom nou?

Je hoeft niet te proberen eens te vragen of ze al hun aandacht op iets constructiever wijze kunt gebruiken; soms doet iemand dat en de -anonieme- verwensingen vliegen je om de oren vanuit allerlei accounts en -natuurlijk- onder verschillende schuilnamen. Onsmakelijk!

0 reacties

- Er zijn nog geen reacties geplaatst.Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.