dagboek van een fotograaf

Welkom op het weblog van Fotografie Leen Koper

1 reactie

Er begint beweging in mijn Fellowship te komen. Vandaag heb ik de medewerking toegezegd gekregen van Llewellyn Robins FBIPP, de voorzitter van de beoordelingscommissie die ik als medebegeleider gevraagd had. Bovendien, dit jaar kwam hij toch naar Nederland dit jaar, dus we ontmoeten elkaar weer eens.

Llewellyn, http://www.lrphotography.co.uk/ is een fantastische fotograaf. Zoals hij met licht om kan gaan en hij het klassieke poseren beheerst, zo zijn er maar weinigen. Ik heb hem op een seminar vlak bij Birmingham een keer gezien toen hij het gebruik van een heel klein reflectortje demonstreerde bij fotografie op locatie. Ik wist niet, dat zo'n klein ding van ongeveer 30 cm doorsnede zo'n enorm verschil kon maken. Alleen zijn website vind ik niet in overeenstemming met zijn capaciteiten. Maar ja, misschien heeft hij het ook niet meer nodig, werk genoeg voor hem.

Van de fotoserie van gisteravond weer een plaatje, dat ik zo mooi vind, dat kan zo in mijn Fellowship portfolio. Alleen weet ik nog niet of het in kleur of zwart/wit moet.

1 reactie

Hoi Leen,

 Ik vind dit zeker 1 van je mooiste foto's.
Verder veel succes in de toekomst en je Fellowship.

Groeten Adri

S, A3

09 January 2009 om 13:49

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.