dagboek van een fotograaf

Welkom op het weblog van Fotografie Leen Koper

5 reacties

Zo, het laatste bruidspaar van het jaar. Ruim een week geleden gefotografeerd en bijna heb ik het klaar. In de loop van volgende week kan ik, denk ik,  de reportage aan het bruidspaar overhandigen. Er liggen nog twee series, klaar om in te plakken, maar ik zit nog te wachten op de leverancier van de albums. En, zolang ik geen albums heb, kan ik ook niet inplakken.

Deze foto's zijn gemaakt bij de toren van Koudekerke, een van de vele verdronken dorpen in de Oosterschelde. Ik zou daar veel vaker moeten fotograferen, het is best een fraaie plek. Ik ben daar indertijd naar uitgeweken omdat het vrij donker was, maar op weg daar naar toe klaarde het aardig op.

Ik vind dit trouwens een schitterende foto, zowel qua compositie als qua tonaliteit. En qua bruid natuurlijk.

5 reacties

Een bruid hoef niet altijd wit te zijn, dit is ook schitteren.

Die toren is toch de plompe toren en is toch te beklimmen met aan landzijde een mooi uitzicht op een soort van schorrengebied?

groet Chris

cverkaart

11 December 2008 om 19:31

Klopt, Chris, die kun je beklimmen, zeer de moeite waard. Aan de zuidzijde zie je de Oosterschelde en aan de noordkant de inlagen.
Leen Koper

11 December 2008 om 19:48

 

Dag, Henzo de album leverancier is falliet.Vragen de klanten nog niet om een digitaal album?wat gebruik je voor reflecterverlichting,hoe moet ik me dat voorstellen.Nee, ik ga je niet nadoen .

Grtn Jo

Jo Dingemanse

11 December 2008 om 20:11

Jo, ik gebruik (gelukkig) geen Henzo albums en mijn klanten vragen inderdaad wel om een digitaal album, maar lang niet allemaal. Gelukkig niet, ik vind de traditionele albums veel mooier. Bovendien, het scheelt financieel nogal wat.

Wat bedoel je met reflector verlichting? Bij deze opname heb ik geen reflector nodig gehad.

Leen Koper

11 December 2008 om 20:51

Leen,bij het model met witte achtergrond gaf je aan dat je gebruik hebt gemaakt van ''beauty reflector''.Dat je ook een aantal typen reflector in je auto had liggen.Vroeg me af wat ik me daar bij voor moet stellen.

 Grtn Jo

Jo Dingemanse

12 December 2008 om 13:01

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.