dagboek van een fotograaf

Welkom op het weblog van Fotografie Leen Koper

2 reacties

De kopieerdrift is flink aanwezig op Zeelandnet. Ik heb uitgebreid mijn lagentechniek beschreven, prompt probeert een vrouw die zich "beroepsfotografe" noemt, deze techniek te kopieren. Alleen, ze begrijpt helemaal niet hoe het werkt, maar publiceert het rustig op haar website. Jammer, dat de mensen zo dom zijn om zoiets denklen te begrijpen, het klakkeloos proberen na te doen en alles maar als eigen werk het internet op gooien. Maar ja, iedereen kan zich ook maar fotograaf noemen als ze een goede camera kopen voor een paar honderd euro.....

Even een leuke studio-opname in de trant van de zwangere vrouw, die ik pas fotografeerde en hier publiceerde. Weliswaar heel anders, maar vanuit hetzelfde principe geredeneerd. Ik denk, dat ik op verschillende manieren de komende tijd dit verder ga exploreren; het is iets wat veel mogelijkheden in zich herbergt.

Die andere fotografe heeft dan weer wat om na te maken.....

2 reacties

Ja Leen dat is internet, kopiëren, kopiëren en nog eens kopiëren.

groet Chris

cverkaart

09 December 2008 om 07:49

Sorry Leen, maarre, jouw lagentechniek? En als je uitgebreid beschrijft hoe je die techniek gebruikt, dan is dat toch ook een beetje om anderen iets te leren? Of zijn er echt foto's van jouw gekopieerd?

groet van Wannes

Johannes Hus

10 December 2008 om 21:04

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.