dagboek van een fotograaf

Welkom op het weblog van Fotografie Leen Koper

Close-up

1 reactie
Close-up

Het plaatje hiernaast lijkt een zoekplaatje, maar het is de onderkant van een zilveren theepotje. Wat U ziet zij de merken die door de zilversmid, zilversteek en de merken van de keurende instanties, aangebracht naar aanleiding van het keuren van het zilvergehalte.

Deze merkjes zijn extreem klein, slechts enkele milimeters groot. Het is dus nog een hele kunst om ze er goed op te krijgen, vooral als je geen macro-lens meer hebt. Toch ben ik er redelijk in geslaagd, maar dan met behulp van een achromatische voorzetlens. Gelukkig had ik die uit een grijs verleden nog ergens liggen. Indertijd was die een keer aangeschaft voor een klusje, na een keer gebruik vergeten en onder het stof geraakt, maar nu kwamen ze goed van pas.

1 reactie

Goedemorgen Leen

Je reactie op m'n logje over Ella Vogelaar snap ik wel. dit was trouwens een "oude" reactie op een van haar handelingen. En helaas, ik had het gevoel dat ze meer dingen niet zo perfect uitvoerde. Maar je hebt gelijk, leedvermaak is 't mooiste vermaak.Ik heb haar een keer persoonlijk ontmoet, ze was toen nog directielid bij Unilever, dus niet zo maar een baantje. Maar heel anders dan de politiek, dat weet iedereen.

Mijn gedachte is wel, wie heeft haar daar weggehaald ? Die heeft dan toch ook niet zo goed z'n huiswerk gedaan ? Want uiteraard is niet zij alleen "de schuldige"  )zie de spreuk boven m'n weblog.

Je foto van de zilvermerken is inderdaad priegelwerk. In eerste opslag dacht ik dat er een veel gebruikte ijsbaan op stond, al die krasjes!

Prettig en creatief weekend toegewenst !

Jopie Meerman

15 November 2008 om 08:38

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.