dagboek van een fotograaf

Welkom op het weblog van Fotografie Leen Koper

Linda

6 reacties
Linda

De techniek van de structuurlagen, zoals toegepast in de bosgezichten van de afgelopen dagen is natuurlijk ook toe te passen op portretten. Zoals dit portret, van Linda gemaakt. Hier heb ik een paar verschillende lagen toegepast en de foto zelf gedeeltelijk in zwart-wit omgezet.

Niet slecht, vind ik.

6 reacties

Heel netjes deze combinatie.Mag aannemen dat je met structuren moet experimenteren per foto.Complimenten dat het je nog lukt om de mensen die je gaat fotograeren weet te onthaasten.Achteraf zullen ze het wel waarderen gezien het resultaat.Helaas denken veel mensen dat je camera alles voor je doet,ontspanner indrukken en de opname zal wel perfect zijn.

Jo Dingemanse

05 November 2008 om 00:06

Quackjeswater 3 en Linda

Ze zijn allebij weer heel mooi. ik heb de site met structuren in mijn favorieten gezet.

Riet Luteijn

05 November 2008 om 00:16

oei wat een fout maak ik daar..!
Riet Luteijn

05 November 2008 om 00:19

Ja, daarom heb ik ook zoveel structuurtjes in huis. Dan neem je een heleboel een voor een en kiest de minst slechte. ;-)

Dat iedereen direct een bordje met "fotograaf" krijgt en aan de muur spijkert bij aankoop van een camera van 350 euro ben ik wel gewend. Ze kunnen ook allemaal "leuk, ontspannen" en vooral "creatieve" foto's maken zodra ze er een hebben. Trouwreportages? Geen probleem, voor honderd euro fotograferen wij de hele dag voor U en na afloop krijgt U alle gemaakte opnamen op CD! Alleen, als de camera het begeeft, wie heeft een reserve camera? Tja.

Ik heb een hele goede vulpen. Ik denk, dat ik een roman ga schrijven!

Leen Koper

05 November 2008 om 00:22

Marie, als je nog meer structuren zoekt, mail me maar.
Leen Koper

05 November 2008 om 00:27

Leen je opmerking over een foto in mijn weblog dat ie te "blokkerig" zou zijn. Ik zelf zie dat niet hoor, komt denk ik door de mist en te ver in moeten zoomen. Ook ben ik er met photoshop mee aan de gang geweest want de originele foto zag ik helemaal geen paarden en na de bewerking wel. Dus zal het hier wel aan liggen???

groet Chris 

cverkaart

05 November 2008 om 07:42

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.