pkrunner

Op gewicht

1 reactie
Op gewicht

Ik ben dus niet aangekomen, wat gewicht betreft. Dit hoor je welleens na de kerstdagen. Het is dan ook niet, dat ik mijzelf helemaal volvr... . Ook de drank kan ik laten staan, oké, ik ben niet vies van GOEDE Schotse whisky. Maar de trainingen gaan gewoon door, zo heb ik zondag 20x200m met 100m dribbelen getraind. 200tjes rond de 42sec. De maandagtraining was dan een stuk zwaarder, 6x1000 die in 3'25" gelopen moesten worden. daartussen kreeg ik wel 400meter rust. Ik zag er toch tegenop, omdat ik de dag ervoor ook die 200tjes heb gehad. Maar boven verwachting, zelfs heerlijk, het gevoel 'los' te mogen gaan. De laatste ging dan ook onder de 3'20".

Woensdag de wedstrijd in Vlissingen. Start om 11:00, en wat een drukte. Dat zie je aan deze kant van de Schelde niet. Meer dan 400 deelnemers aan de 4 en 8km. Inlopen ging net als altijd zwaar, en dan krijg ik dat gevoel van; 'hoe moet dat gaan, vandaag. Dat wordt niks'.

De start, met de kop mee, maar laat een ander de kop maar doen, ik ken die jongens niet zo goed. Eerst asfalt, een draai naar links, het bos in. Smalle paadjes door het 'Nollebos', bekent bij bepaalde bezoekers op zoek naar...  Vul zelf maar in. Andere kant het bos uit, weer over asfalt richting finish, waar we voorbij lopen, de duinen over richting strand. Ik had al verkent, dus ik wist dat de paalhoofden akelig dicht tegen elkaar staan. Hier ga ik wel op kop lopen, want ik weet hoe moeilijk het is als je tweede of derde loopt om het gat dicht te lopen na het passeren van de palen. Dat gat is er, omdat je toch moet afremmen om je door de palen te wringen, en als eerste heb je dat probleem uiteraard niet. Dan het strand af, richting boulevard om weer terug te keren in het bos. Hier waren we nog met 4; Niels Koole, Wim Sparrentak, Miquel van Tongeren en ondergetekende. Hier viel het spel uitelkaar, ik probeerde nog bij Wim te blijven, maar tevergeefs. Ik kwam uiteindelijk als derde binnen in 30'15", Wim was tweede in 29'51" en winnaar Niels kwam binnen in 29'40". Viel me wat tegen om achter Wim te finishen, maar Wim loopt de laatste tijd toch geweldig, blijkt ook bij de kustmarathon, waar hij bij de eerste 10 eindigde(k'weet niet precies hoeveelste). Aan de andere kant, er waren wel 331 deelnemers aan de 8km, dus moet ik niet teveel z.....

Deze avond nog 12.6km gelopen in 1 uur, lekker ontspannen.

Zaterdag, Axel?    Misschien.          

                      http://www.dynamica-sport.nl/index.php?option=com_content&task=view&id=170&Itemid=61

                                                      

1 reactie

Hoi.

Ik ben ietsje pietsje aangekomen, maar ja, ik ben ook geen hardloper !

Fijne donderdagavond.

Groeten Eric.

ERIC221

27 December 2007 om 21:50

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.