pkrunner

Koud h, nee hoor...

3 reacties
Koud h, nee hoor...

De training van vandaag was immers 12km in tempo 2, en dan tegen de top van tempo 2. Dus niet treuzelen onderweg, want ik moet dan gemiddeld 14.5km/h lopen.  Is goed gelukt, ik heb de afstand afgelegd in 49'15", dus een gemiddelde van 14.6km/h. Zo mooi precies op schema, harder mag ik niet gaan, missie geslaagd. Het voelt geweldig als een training zo moeiteloos gaat, het weer zat dan ook mee. Ook nog een kiekendief gezien op jacht, op de route die ik loop zitten er een aantal, dus het is niet zo'n verassing als je d'r eentje tegenkomt, maar het blijft fascinerend. Morgen 20x200m, k'heb er zin in!!

Vanochtend nog wat foto's gemaakt, maar dat zullen er wel meer hebben gedaan.

 

3 reacties

Hee Edwin,

 

Natuurlijk zijn we erg benieuwd naar het verslag van de laatst gelopen wedstrijden in Cadzand en Vlissingen.

Uit de krant hebben we vernomen dat je je ook daar weer zeer redelijk hebt laten zien. Ga zo door en we gaan nog veel van je horen. Ondanks de kou, gewoon doorgaan. Als ik het zo lees gaat het trainen je zeer goed af omdat je nog oog hebt voor al het moois dat onze polders te bieden heeft.

Oppassen tijdens het trainen in het donker, het beste is om dit achterwege te laten. Ikzelf heb daarmee mijn enkelbanden eens gescheurd en dat is geen pretje. Sindsdien heb ik dat dan ook nooit meer gedaan. Ik ben toen thuis gebracht door een boer die passeerde op z'n trekker. Het is weer eens wat anders, maar je moet er niet op zitten wachten.

Ga zo door en we horen nog van je.

Groeten van Stan.

sdelaruelle

27 December 2007 om 12:16

Ik weet het, ik loop ook liever niet in het donker, maar heb geen keus.  Ach, binnenkort is het wat langer licht, kan ik weer eens langs de matthijsstraat.
Edwin 993

27 December 2007 om 21:37

Als je voorbij loopt en je hebt dorst...... wij hebben nog wat schotse whisky!!
sdelaruelle

06 January 2008 om 11:29

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.