pkrunner

Belgische betonbanen

3 reacties

Ken je die dingen? Liggen voornamelijk in de (Belgische) polders. Als je er over rijdt met de auto heb je zo'n treineffect, omdat die krengen ongelijkmatig van elkaar verzakken. Er zit dan telkens een naad om de zoveel meter om krimp en uitzetting op te vangen. Wel, gisteren (dinsdag), tijdens een duurloop van 20km in het donker, kwam ik 2 schitterende exemplaren tegen, die eerder trapsgewijs tegen elkaar lagen dan dat ze mooi in lijn zouden moeten liggen. En als die trap nou eens af ging in plaats van op, was er geen probleem, maar nu bleef ik mooi haken achter de rand, met als gevolg een duik richting beton. Ik probeerde nog overend te blijven, maar soms moet je eraan toegeven, dat de aantrekkingskracht van de aarde sterker is dan de wil om rechtop te blijven lopen. Dus er was geen redden meer aan, en toen ik contact maakte met vrij ruw ijskoude oppervlak, wisten de koeien en paarden die daar in de wei liepen, dat ik niet kerkelijk ben opgevoed, met excuses naar de bond tegen vloeken. Ben daarna wel een stuk harder gaan lopen met als resultaat dat ik de 20km in 1:26'00" heb afgelegd. Schade; een kapotte jas van 6 weken oud!!Huilen

Vandaag op de baan, maar de baan was te glad. Dus een duurloop met intervallen met de club. Rondje Clinge met versnellingen van 5,4,2 en 1 minuut. Valt verder weinig over te melden, behalve dat het koud was en dat de training vlug afgelopen was. Morgen rustdag, kerstborrel op het werk en vrijdag 15km in hoog tempo ( >14km/h).

3 reacties

Hoi.

Geniet maar lekker van je kerstborrel morgen !

Fijne woensdagavond, en alvast een zonnige donderdag.

Groeten Eric.

ERIC221

19 December 2007 om 22:32

heee edwin,

het is me gelukt om te reageren op je site.

Wel eenmalig een redelijk karwei (eerst gastaccount aanmaken en dan een profiel). Nog even terugkomend op wat we gister bespraken: loopband is op zich goeie aanvulling op training vind ik. Echter voor mijzelf (nog) niet geschikt om echt duurlopen op te doen. Vrij gehorig, gevoel dat je keihard loopt terwijl je trimt en redelijk eentonig. Anderzijds best een investering waard om tussendoor eens ter afwisseling bijv. bij kou…de band op te gaan. Als je wilt mag je bij ons thuis best een keer komen testen. Laat maar weten dan.

Groet

Maarten

 

Onbekend

20 December 2007 om 13:18

Jammer  van dat trainingspak Knipoog
peehvee

20 December 2007 om 14:21

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.