pkrunner

voldaan

3 reacties
voldaan

Een voldaan gevoel, het was een mooie dag voor buitenwerk. Zoals gebruikelijk ben ik op maandag vrij, dus het dak van het kippenhok gerepareerd, verder gegaan met mijn oprit te bestraten en natuurlijk een duurloop. 15km in 1:06'25", een gemiddelde van 13.6km/h. Ik moet zeggen, na de halve van Terneuzen voelt het heel goed aan, dat merkte ik gisteren eigenlijk al toen ik  een half uurtje uitliep, nu moet ik me wel heel zien te houden natuurlijk. Morgen geen training, rustdag.

Bevestiging van mijn inschrijving van de Fortis-bruggenloop in Rotterdam binnen gekregen. Dit is een wedstrijd over 15km, een aanrader voor iedereen. Een prachtig parcours, maar ik persoonlijk ervaar deze 15km zwaarder dan die van Nijmegen, dus het is een uitdaging om hier een betere tijd te lopen.

Nog andere geplande wedstrijden zijn;  jules unlimited in breskens, de kerstloop in Vlissingen en dan is het volgend jaar. Dan zien we wel weer. (de halve van Cadzand, natuurlijk).

3 reacties

 Hallo nog 'n sportief iemand hier! ik niet hoor maar er zitten er hier meer! op vaste clubje loggers!Fijne avond en svp geen Ganzeleverpatè! Groetje Trui[tjes]Perikelen
Trui[tjes] Perikelen

10 December 2007 om 20:17

Hoi.

Fijne maandagavond en een hopelijk mooie droge dinsdag.

Groeten Eric.

ERIC221

10 December 2007 om 20:53

Ook lekker doorgelopen. Tot woensdag en anders tot in "Bresjuhs".
peehvee

10 December 2007 om 20:56

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.