pkrunner

Storm en regen??

2 reacties

Deze avond stond er een duurloop van 20km gepland, maar omdat de weersvoorspellingen zo slecht waren, heb ik de training uitgesteld tot morgen. Achteraf gezien niet verstandig, want de verwachte regen en storm blijft tot nu toe uit.

Enfin, gisteravond op de baan getraind met de club. 5x1000meter met 400meter rust  tussendoor. De 1000meters moestten blijkbaar niet te ruig (gelezen op de weblog van Roadrat Patrick), maar daar heb ik me dus niet aan gehouden. Maar ja, kom op, ik ga naar dáár om dóór te trainen, ik betaal contributie!!!

Alle gekheid, k'heb lekker getraind, niet geforceerd, samen gelopen met Marco en met tijden van 3'26" tot aan 3'17" per kilometer.

Morgen 20km, moet!!! Schreeuwen 

2 reacties

heej "watje"...nooit naar het weerbericht kijken..alleen stiekem effe op www.buienradar.nl kom net terug van een lekker duurloopje van 17 km. het was heerlijk (warm) loopweer met een "beetje" wind.....en natuurlijk komen we op woensdagavond niet voor niets naar hulst inderdaad...en zeker niet om half tempo te lopen! heb me dus ook niet ingehouden Knipoog
peehvee

06 December 2007 om 20:47

Kweet het, k'ben een watje, misschien dat het morgen wel slecht weer is, ga ik toch door!!!

Edwin 993

06 December 2007 om 21:14

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.