denken over paarden

Mijn naam is Piet Loof.www.pietloof.nl Docent Natuurlijk Bekappen, Kaizen-clickertrainer, rechtrichten,zadelpassen en thermografie. Lees deze log eens en vergeet het archief niet!

eZine Positief trainen

1 reactie

Ontvang gratis het dagboek over Allegra, door allerlei omstandigheden een gevaarlijk, eigenlijk hopeloos paard voor de eigenaar, omdat ze zich niet kon laten bekapppen. Lees hoe ze na de leerperiode  door haar los uit de hand bekapt werd. 

Misschien heb je er al veel vaker van gehoord,maar twijfel je nog over het nut van het gebruik van clickertraining bij paarden, dan is dit de mogelijkheid om een gefundeerde mening te vormen.

Dus: Abonneer je gratis op het eZine Positief Trainen en ontvang regelmatig een update. Even je voornaam en emailadres invullen is voldoende. 

Ga naar mijn website.www.pietloof.nl en klik rechts op eZine "positief trainen"

1 reactie

Goedemorgen Piet, leuk je weer eens te lezen. Alles oke met jou? Manlief geniet van de vele paarden die op zijn pad komen. Nu weer de (tijdelijke) zorg voor een heel mooie en lieve Fries. Zelf wilde hij geen paard meer, maar je ziet, er zijn weinig dagen dat hij zonder is.
my.

18 February 2010 om 10:17

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.