denken over paarden

Mijn naam is Piet Loof.www.pietloof.nl Docent Natuurlijk Bekappen, Kaizen-clickertrainer, rechtrichten,zadelpassen en thermografie. Lees deze log eens en vergeet het archief niet!

Uitnodiging !

1 reactie

Positief trainen                                                                                                                                                    

Weg van een straf, naar een beloning toe!

Ik heb alleen al een hele poos zitten denken over een titel en subtitel die de lading moet gaan dekken. Valt niet mee en er zullen altijd wel nóg betere zijn die meer aanspreken en waarbij je niet na hoeft te denken wat bedoelt ie nou eigenlijk.....

Ok, dan eerst maar de uitleg.

Positief trainen

slaat natuurlijk op clickertraining, waarbij mensen zoveel mogelijk alleen het positieve vormen van leren willen gebruiken.

Vraag je zelf eens af: ”wat heb je zelf liever, straf krijgen omdat je iets niet goed doet, of beloond worden als je iets wél goed doet?  Het laatste is de clickermanier.

Vandaar de ondertitel                                                                                                                                       

Weg van straf, naar een beloning toe

De bedoeling is dat er elke twee weken een kort verhaaltje over de belevenissen van clickertrainers in je mailbox zit, of een aflevering met een filmpje van iedereen die positief werkt met zijn of haar paard. Altijd zal er even iets van te leren zijn.

Het voordeel van een Ezine (een electronisch magazineachtige vorm van een nieuwsbrief) is dat ik er af en toe een klein beetje reclame in mag maken voor iedereen die ik in de paardenwereld de moeite waard van het reclame voor maken vind.

Ik wil je vragen je in te schrijven zodat ik weet waar mijn E-zine Positief trainen naar toe moet. Ik verzeker je dat je er ook op elk moment weer vanaf kunt, want ik wil geen vervuiling van je mailbox worden.

Ik beloof je dat het nooit veel langer dan dit zal zijn

Heb je interesse om op geregelde momenten -elke  veertien dagen -kleine verhaaltjes, filmpjes, tips over in beginsel positief clickertrainen te ontvangen kijk even op piet@pietloof.nl . Als je je voornaam en mailadres  invult weet ik waar ik het moet sturen.

Groetjes

Piet


 

1 reactie

Mooi onderwerp Piet. Voor ons eigenlijk vanzefsprekend, zo benaderen wij ons hondje ook. Niet straffen, ze verliezen het vertrouwen in je. Ik denk dat dit bruikbaar is voor dier en mens.
my.

23 November 2009 om 10:30

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.