Fietsen en wandelen is mijn hobby (en vakanties).

Welkom op het weblog van Peter. Tis mijn bedoeling jullie te laten meegenieten van mijn fietstochten in Zeeuws Vlaanderen en Belgie, fietsvakanties en andere tochten.

Woensdag 26 juni: Sterrit Hulst 95 km

0 reacties

Vanmiddag rond 1 uur vertrokken met Ronny, Marco, Johan, Johan, Romain en Cindy, een mooi groepje voor de woensdagmiddag! Via Nummer Een, Hoofdplaat reden wij naar de calamiteitenweg, net daarna kreeg ik een lekke band, alweer! Zondag had ik ook al een lekke achterband, waarschijnlijk zat hij dubbel want er zat niks in de band.

 

Na het bandje verwisseld te hebben en Romain als vaste bandenpomper mijn band had opgepompt reden wij verder, er zat wel wat weinig lucht in want als ik door een bocht ging voelde ik mijn achterband wat wegglijden. Thuis even gecontroleerd en er zat 4 bar in, normaal pomp ik ze op tot 7 bar. Via Terneuzen, Zaamslagveer en Absdale reden wij naar Hulst waar het stempelen was bij het zwembad, een mooie locatie, ook hier een paar fotootjes gemaakt.

 

Ook Astrid en Alois waren inmiddels gearriveerd in Hulst en zag dat Han ook geweest was dus hadden er al 10 gestempeld van onze TC Breskens, ben benieuwd hoeveel er vanavond nog zullen stempelen. Meer info over de sterrittencompetitie kan je vinden op hun website www.strc.nl Wij reden terug via Luntershoek naar Zaamslagveer en daarna dezelfde route als op de heenweg. Ondanks mijn wat zachte achterband heb ik lekker gereden, het was prima fietsweer, groeten uit Breskens, Peter.

0 reacties

- Er zijn nog geen reacties geplaatst.Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.