Fietsen en wandelen is mijn hobby (en vakanties).

Welkom op het weblog van Peter. Tis mijn bedoeling jullie te laten meegenieten van mijn fietstochten in Zeeuws Vlaanderen en Belgie, fietsvakanties en andere tochten.

Woensdag 15 mei: Sterrit Cadzand 90 km

0 reacties

Vanmiddag om half 2 vertrokken, het was een aangename verrassing dat John en Romain ook van de partij waren, zij weten altijd prachtige routes te verzinnen en ook vandaag reden wij een mooie route. Het was gelukkig de hele weg droog maar er stond een flinke storm, zal wel 5 of 6 geweest zijn. Piet en John waren de koptrekkers van de dag, Romain, Johan en ondergetekende konden lekker aanpikken alhoewel ik het best zwaar vond op sommige ogenblikken. Wij reden langs het bos van Nummer Een en verder via de Oranjedijk naar Turkije. Daarna slingerden wij veel naar links dus steeds verder van Cadzand af. Via Sint Laureins reden wij kilometers lang langs het afleidingskanaal van de Leie naar de Syphon, net na de Syphon sloeg de pech toe voor Johan, een lekke band. Dit was na 50 km en kwam mij best goed uit, even een rustpauze.

Met vereende krachten werd de band erop gelegd. Wij reden verder langs het kanaal naar Ramskapelle en via Heist, Knokke en Retranchement arriveerden wij na 75 km in Cadzand. De koffie smaakte prima na zo'n verre rit.

  

Conny was ook gearriveerd en reed mee tot Nieuwvliet om daar rechtsomkeer te maken naar Oostburg. Voor Romain en Conny was het de laatste trainingsrit, aanstaande vrijdag vertrekken zijn vanuit Terneuzen in 6 dagen op de fiets naar de Mont Ventoux.

  

Voor meer informatie over deze rit kan je kijken op de website www.fromzero2hero.nl   Rond kwart over 5 arriveerden wij in Breskens.  Groeten uit Breskens, Peter. 

 

0 reacties

- Er zijn nog geen reacties geplaatst.Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.