Fietsen en wandelen is mijn hobby (en vakanties).

Welkom op het weblog van Peter. Tis mijn bedoeling jullie te laten meegenieten van mijn fietstochten in Zeeuws Vlaanderen en Belgie, fietsvakanties en andere tochten.

Zondag 12 mei: Sterrit Watervliet 70 km

1 reactie

Vanmorgen met 8 leden en chauffeur Piet vertrokken toen het nog droog was. Bij Nummer Een aangekomen begon het al te regenen en de temperatuur was met een graad of 7 erg frisjes. Wij reden naar de Braakman, onderweg kwamen wij veel renners tegen die een rit aan het rijden waren, welke is mij ontschoten. Vanaf de Braakman reden de brug over en rechtsaf naar Phillippine, de sluizen stonden inmiddels vol open. Via Philippine reden wij naar Boekhoute en zo verder naar Watervliet waar wij ons stempeltje haalden en ons bakkie dronken wat prima smaakte. Andre was nog een beetje aan het mopperen omdat zijn warme choco liefst € 2,80 kostte maar daar had hij wel een echte cacao stick voor!

 

Bij Ivo sprong net voor de stop een spaak, gelukkig was onze auto erbij, een nieuw wiel erin en hij kon zijn weg vervolgen. Het was gelukkig droog geworden dus besloten niet gelijk naar huis te rijden maar nog een lusje te maken. Even later kregen wij toch weer een bui dus reden wij via de Munte en Roodenhoek via Nummer Een naar Breskens. In Breskens aangekomen smaakte de warme choco heerlijk en na het schoonmaken van de fiets en een heerlijke warme douche was de regen alweer vergeten. Groeten uit Breskens, Peter.

 

1 reactie

Dit krijg ik vandaag te eten lekkerder als wat dan ook daar ga ik nu van genieten jammie jammie  dank jullie wel me kids ,jullie mogen iederedag wel zo een recept klaar maken mmmmmmmmmm xxxxx mamatuut
conny laat jullie weten.......

12 May 2013 om 19:04

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.