Peter loof \'s weblog

Welkom op mijn blog wat gaat over de dagelijkse dingen in het leven 

Een nieuw begin,

0 reacties

Een nieuw begin met nieuwe kansen, het nieuwjaar is nog maar net begonnen. Sommige mensen hebben het nieuwe jaar niet meer mogen halen. Mede door de corona .Overigens sterkste voor de nabestaanden .Vele beweren dat het maar een griepje is, nu ik ben getuige dat dit niet zomaar een griepje is. Tuurlijk de mond-neuskapjes is iets waar ik helemaal niet achter staat en mijn inziens ook niet bijdraagt ter voorkoming van.

Hopelijk wordt dit virus ingedamd door het vaccin waar hopelijk op lange termijn geen nadelige gevolgen mee komen. Vuurwerk was verboden, nu daar niets van gemerkt. Het was gezellig met de tijd die ik samen met m'n dochter kon besteden. Omdat de tijd zeer kort was heb ik haar zelf op gehaald op de groep, en lekker onderweg kunnen praten ook over het overlijden van haar vriend. Gelijk de andere dag moest ze naar haar moeder die haar pas vier dagen met de kerst had gezien. Ik ga mij er niet meer mee bemoeien, dat mens weet niet van ophouden. De jongste "zoon"stuurde een kaartje naar mijn moeder (waarschijnlijk met een doel) ik heb niets van hem gehoord en verwacht dit ook niet meer. Mensen die mij op een of andere manier mij hebben gekleineerd of pijn hebben gedaan op wat voor manier dan ook ben ik klaar mee. Voor mezelf heb ik een vers testament, en een medisch testament laten maken. Dus wie denkt er er nog een slaatje uit te kunnen slaan heeft het mis, echter aan mijn beloftes houd ik mij aan. Ook een vriend is uit mijn leven, wie uit een groep stapt en niet het lef heeft om het uit te praten is in mijn ogen een laf figuur. wat dat betreft had m'n jongste zoon toch achteraf gelijk

 

Hieronder mijn kater Nijn

Een trouwe lieve kat. Wat erg is dat zijn hart door groeit krijgt hiervoor wel medicijnen. Als ik niet voor de jaarlijkse prik had gegaan had hij het waarschijnlijk niet meer gehaald.

 

Voor bijna iedereen een zo gezond mogelijk jaar

0 reacties

- Er zijn nog geen reacties geplaatst.Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.