Kanttekeningen

Oprispingen, zoals soms na het eten. Het is er, zomaar, heel plotseling en soms erg ongelegen.  

bed

0 reacties

Ik ben het leven niet moe, in elk geval nu nog niet. Ben soms wel bang dat het zover gaat komen. Loop minder warm voor dingen waarvoor ik vroeger heel warm liep. Heeft natuurlijk met leeftijd te maken maar ook met karakter. Ik wond me vroeger op over dingen die ik nu ter plekke kan weg relativeren. Aan de andere kant kan ik me nu opwinden over dingen waarvan ik vroeger veel minder weet had. Onrecht kon ik altijd moeilijk verkroppen.Wel begrijp ik nu beter dat het gezien werd door mijn ogen, inmiddels mijn bril. laughing.  Misschien was het wel geen onrecht????.

Loslaten kan ik nog steeds niet goed, is dat ego? Een kind van mij vertelde dat goed loslaten het tot gevolg heeft dat je dan 2 handen beschikbaar hebt; dat vind ik mooi. Gezegd door een kind van mij cq ons. Ik ervaar het dagdagelijkse leven best als redelijk gecompliceerd en soms twijfel ik of ik het goed leef. Ach je doet je best. Soms te betrokken, te bevlogen maar altijd strevend naar het juiste.Vaak wel met minimaal 1 volle hand. 

Het allerheerlijkste na een dag zoals vandaag is het bed, schoon, fris en verleidelijk. Na de frisse tanden en handen betreed ik de sponde en meestal ben ik heel snel vertrokken naar een wereld zonder aktueel bewustzijn. Ik ga nu, heerlijk.  

0 reacties

- Er zijn nog geen reacties geplaatst.Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.