Kanttekeningen

Oprispingen, zoals soms na het eten. Het is er, zomaar, heel plotseling en soms erg ongelegen.  

intimiteit

0 reacties

 

Wat hebben we het toch druk met onze gedragingen op sexueel gebied. Het verhaal van Jelle Brandt Corstius en zijn vermeende dader die zegt onschuldig te zijn. De man van House of cards , Kevin Spacey die rare dingen deed. Gisteren een verhaal in de krant waarbij ik de vagina beter moest leren kennen. Een nieuw programma op TV met de naam "Verkracht of/niet"

Zo'n vlot programma met een snelle presentatrice waarvan ik niet op de naam kan komen. Pfff. In Pauw zag ik gisteren onze Goedele Liekens weer voorbij komen. Onze vlaamse huis psycholoog/ seksuoloog. Zij lijkt wat publieksgeil. Ik krijg altijd wat lichte jeuk en irritatie als ik haar zie en hoor.

Ik krijg altijd de indruk dat zij het onderwerp sex en alles wat daarbij hoort beschouwd als een onderwerp voor bij de lunch, een item, een "dingetje". Alsof je een band plakt. Vroeger leerde ik de hoofdsteden uit mijn hoofd, bij haar denk ik eveneens ook aan feiten, aan namen van onderdelen. Het leren van die hoofdsteden bleek zinloos. Er mist iets!

0 reacties

- Er zijn nog geen reacties geplaatst.Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.