Kanttekeningen

Oprispingen, zoals soms na het eten. Het is er, zomaar, heel plotseling en soms erg ongelegen.  

kleine kleinkinderen

0 reacties

Paar dagen bezoek gehad van onze ene kind voorzien van 2 kinderen. Eentje van een jaar of 8 en eentje van nog geen jaar. Wij wonen klein en onze dochter slaapt met haar oudste op een opklap-ikeabed op een kleine kamer en de kleinste slaapt alleen op een nog wat kleiner kamertje. Oma en opa slapen gewoon lekker in hun eigen master bedroom. Helaas wel zonder inloopkast en inloopdouche. 

Ons hele appartementje is binnen 1,5 uur in beslag genomen. Spullen, geluid, en een wat nerveuze hond, ( de onze) We hebben het goed met elkaar en ondergaan het geheel. De jongste loopt als een robotje heen en weer en pakt alles wat pakbaar is. Niet langzaam maar heel snel onder het uitstoten van kreten veelal met de A klank. Het duurt dan ook niet lang of alles op zijn ooghoogte is verdwenen uit de woon kamer. De momenten van slapen zijn zalig. Zeker als de andere kleinzoon naar zijn neefjes gaat, dan heerst er even rust. Na het slapen begint het circus opnieuw en begin ik te merken dat ik gewoon niet tegen zoveel geluidprikkels kan. Mijn partner ook niet, alleen die is zoals zoveel ex moeders en oma wat flinker. Die stort pas aan het eind van de middag of het begin van de avond in.

Na een dag of 4 vertrekt het spul weer en keren we langzaam terug in ons eigen tempo en appartement. Toch missen we hen al snel, wonderlijk...... Is dat liefde?

 

0 reacties

- Er zijn nog geen reacties geplaatst.Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.