Kanttekeningen

Oprispingen, zoals soms na het eten. Het is er, zomaar, heel plotseling en soms erg ongelegen.  

aanbiedingen

0 reacties

Vorige week weer een aanbieding in de brievenbus ontvangen, dit maal weer eens van een krant. Een prachtig op naam gesteld pasje. Aanbod: kies een aantal weken een gratis krant. ( oh ja het was de week van de krant ofzo) Met enige tegenzin, omdat ook deze jongen gevoelig is voor gratis, ga ik het internet op en kies een gratis krant en vraag nadrukkelijk om een papieren exemplaar. Afwachten maar.

Meteen de vlolgende dag een telefoontje van een man waarop je niet boos kan worden, zo' n vriendelijke stem die redelijk intelligent ( hoe schrijf je dat? laughing) klinkt maar toch alles voorleest. Pfffff.  Of ik de krant al ontvangen had waarbij ik wordt gefeliciteerd en via de mail krijg ik inmiddels te zien dat ik alvast het digitale ex kan lezen.  Licht geirriteerd ( was ik hier maar niet aan begonnen) leg ik de man uit dat ik papieren ex wil en dat ook heb aangekruist. Natuurlijk kan dat etc blah blah ...............

Tot op de dag van vandaag nog geen krant gezien, dagelijks wel een mail  met een tekst over het digitaal kunnen lezen besluit ik dan toch maar dat te gaan doen. Dat valt echter ook niet mee! Gedoe met wachtwoorden en accounts,  maar helaas tot op heden geen succes.

Ik kap er ook mee. Zoek het lekker uit met je krant. Over een week of twee belt die vriendelijke man weer; eigenlijk hoop ik dat ik dan nog steeds geen krant heb. Maakt het gesprek weer eenvoudiger.... Rot toch op met je krant......     Wat een gezeik en verspilling van energie.... Ik ben er zo klaar mee.

NB Moet wel steeds denken aan die lieve man die waarschijnlijk voor een rot fooi dit werk moet doen en 's avonds ook nog uit moet leggen hoeveel hij heeft gescoord!!!!!  Ach misschien belt er een ander met een klote stem....

 

 

0 reacties

- Er zijn nog geen reacties geplaatst.Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.