Kanttekeningen

Oprispingen, zoals soms na het eten. Het is er, zomaar, heel plotseling en soms erg ongelegen.  

Zeeland

0 reacties

Welk een heerlijke provincie! Gisteren stukje gewandeld over het strand en wel langs de vloedlijn. Hond mocht los. Niemand had er mi last van en ze was uitbundig gelukkig. Over glooing en zelfs door het water achter de meeuwen aan. Eerst langdurig kijken, dan liggen om hen vervolgens langzaam middels de "tijgerkonstructie" benaderen. Ze heeft nog nooit gewonnen, de vogels zijn altijd net op tijd weg. Ze lijkt ook nooit teleurgesteld, het lijkt ook haar te gaan om het spel en wellicht hoopt ze dat het tijdens haar leven ooit een keer zal lukken. Gezien een aantal veren die ik ooit al zag wil ik dat ook geloven. Hoop doet leven tenslotte. Omstanders glimlachten en werden ook blij van het schouwspel; je moet wel heel slecht is je vel zitten wil dit schouwspel je niet raken. Daarbij loop ik duidelijk zichtbaar met een poepzakje zodat mij geen oordeel van het volk treft!laughing. Lafaard die ik soms ben.

We eindigden heel relaxed in de kern van het dorp waar het rook naar zilt, zout en vis. Terassen redelijk vol, veelal blije en romantische inkijkjes, soms poses. Ook opvallend; veel fraaie vrouwen en mannen die avond. Anders dan ik vorige week in Emmen op de markt zag. Of had ik toen een andere bril op?  

Een heerlijk slaatje met een voortreffelijke lekkerbek gevolgd door een ijsje met 1 bolletje (denk aan de prijs EN de maag yell) vormde ons avondeten en het was goed. Bedankt partner, hond, zee, zon, en ondergetekende. Wij schiepen met elkaar de ambiance. 

0 reacties

- Er zijn nog geen reacties geplaatst.Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.