Kanttekeningen

Oprispingen, zoals soms na het eten. Het is er, zomaar, heel plotseling en soms erg ongelegen.  

Postcodeloterij.

2 reacties

Wij komen in het bezit van een tweetal postcodeloterijkalenders. Op de data plakkertjes en elke dag mag je er een plakkertje afdoen. Dan verschijnen afbeeldingen. oa een cheque. Bij 3 cheques heb je euro 15,-- en bij meer...........Ik moet wel de zaak op de PC via het internet acticveren middels codes welke op de kalenders staan. Ik ga redelijk snel naar de PC. Hoewel de maand nog net over de helft is win ik per kalender al onmiddellijk euro 15,--.

Wel moet ik dan iets doen wat ik niet wil en dat blijkt ook bij de bevestiging per e mail, ik koop er 2 loten bij en doe voortaan mee met 3 loten a raison van euro 13,--. Ja daag, dikke fiets, drie bier, dat wil ik niet en wil wel die euro 30,--. Wat is dit voor ongein. Iemand euro 30,-- betalen en er onmiddellijk maandelijks euro 26,-- voor terughalen.Ben ik nu zo dom of zijn anderen zo slim?l ( U hoeft hier geen ja op te zeggen). Ik ga morgen om 10.00 uur wel bellen met de klantenservice; verheug me erop. Maar, wellicht valt er heel veel geld op mijn 3 loten, wellicht kan ik de 2 loten na de aankomende trekking weer opzeggen.  Ja ja, zo neemt ook mijn eigen hoofd mij weer in de maling.

Wat een gedoe.....

2 reacties

As 't effe kan niet aan die Postcodeloterij beginnen. Je krijgt ik niet iets voor niks bij hun sluwe manier van doen. TOOS

Toos van Holstein

20 December 2016 om 16:34

maar bij de andere  zoals staats en vrienden loterij is ook het zelfde.

in mijn ogen worden we steeds weer  gen....

 

zoek en ko

22 December 2016 om 19:02

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.