Kanttekeningen

Oprispingen, zoals soms na het eten. Het is er, zomaar, heel plotseling en soms erg ongelegen.  

Zomeravondgasten.

2 reacties

Vanavond in zomeravondgasten onze Minister President te gast. Heb het helemaal uitgekeken. Vond het niet heel diepgaand maar vraag me wel af waarom dan niet. Liet veel van zichzelf zien en ontroerde bijna met de marmotten van Fred Oster, je weet wel Andre van Duin, Simon Tahamatha etc. Hoe bestaat het toch dat hij en wij daar op zaterdagavond met gekamde haartjes naar keken? Zijn wij nu zo veranderd of is de wereld zo anders?

Het stukje met de  Nederlandse Turkse betogers voor Erdogan en het gegeven dat sommige Turken zich heel onbeschoft gedroegen t.o.v. onze pers raakte me ook. Ook Mark Rutte leek daarom oprecht boos. Heeft met politiek allemaal niet zo veel te maken, wel met fatsoen. Geldt ook voor de idioten die tijdens inspraakavonden van Gemeentes over vluchtelingen alleen maar met gescheeuw kunnen reageren, Waarschijnlijk ook de enige taal die zij spreken. Ik wordt daar erg somber van. Opvallend weinig cabaret en humor, wel fragment uit de Toppers.

Rutte heeft me wel overtuigd van zijn oprechtheid, ik ga op zoek naar wat ik dan miste........... 

 

 

2 reacties

Ik heb het programma ook helemaal uitgekeken. Inderdaad was er geen grote diepgang te vinden. Maar is die er wel bij hem of doet hij maar alsof? TOOS

Toos van Holstein

06 September 2016 om 16:49

ja precies dat is ook mijn vraag. Of verwachten wij teveel?

Oprisping

07 September 2016 om 16:38

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.