Kanttekeningen

Oprispingen, zoals soms na het eten. Het is er, zomaar, heel plotseling en soms erg ongelegen.  

vroegcamperen

0 reacties

Vorige week met onze kleine, knusse caravan weekje in omgeving Breda gekampeerd.Wel wat vroeg; noem het proefkamperen. Beetje oefenen om te zien of het nog lukt en of alles er is wat wij vinden dat nodig is. Het was redelijk goed weer, wat lage temperatuur maar de zon was er zo nu en dan. Wel opvallend dat en aantal mensen dan onmiddellijk gaat roepen dat het weer zal omslaan. Zij baseren zich dan meestal op de weerberichten. Ik heb daar een allergie voor omdat ik wat in het heden wil leven. Lijkt soms net of het heden er niet mag zijn, altijd maar weer vooruitkijken! Lang verhaal kort, tot de dag van vertrek zaterdagmiddag jl, praktisch geen druppel gezien. Van een vriend geleerd hoe de kachel aan te steken hetgeen ik lastig en angstig vind. Ging prima, die hobbel is ook genomen. In de nacht was het soms erg koud. Voorverwarming nodig.

Ontbijten bij IKEA? IK had niet gedacht dat ik dat ooit zou doen. Niets is minder waar. Woensdagmorgen jl op de fiets naar IKEA en aanschuiven maar. Basisprijs Euro 1,-- maar zoals altijd werd het bij ons wat duurder, gemiddeld euro 3,50. Maar dan had je ook wat. 2 tijgerbroodjes, gekookt eitje, stukje ommelet, kuipje boter, kuipje jam, plakje kaas , koffie en een glas jus. Niks mis mee, al merkte iemand op dat de kaas wel heel dun was, je kon er letterlijk doorheen kijken. Kwestie van vewachtingen bijstellen, denk ik. Opvallend veel ouderen en vrouwen met hoofddoeken. Ik heb geen oordeel over wat dat betekent, ben wel zo vrij aan te nemen dat het met de prijs te maken zou kunnen hebben.

Daarna met zijn allen de winkel in! 10.00 uur gaat de kermis open. Er is een soort lint gespannen bij de ingang en waar ik bang voor was gebeurde niet, niemand wilde als eerste naar binnen. Rustig en geleidelijk liet men blijkbaar de kooplust oplopen. Een soort voorspel met als hoogtepunt het magazijn.Waar de kassa dan voor staat, ik weet het nu even niet... ( Misschien de sigaret na de sex?)

0 reacties

- Er zijn nog geen reacties geplaatst.Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.