Kanttekeningen

Oprispingen, zoals soms na het eten. Het is er, zomaar, heel plotseling en soms erg ongelegen.  

mijn gezin.

0 reacties

Goede vrijdag kondigde mijn dochter uit het noorden van het land aan dat ze graag even bij ons op bezoek wilde komen. Manlief is aan het klussen en heeft daardoor geen tijd voor andere dingen, te meer omdat er een deadline is alles in de weekenden moet gebeuren. Er zijn 2 kinderen waarvan de oudste op een soort "kampje" is en de andere, de kleinzoon komt dan mee naar de hoofdstad. Even er tussenuit.

Onze dagen veranderen daardoor wat omdat we grotendeels met zijn tweetjes zouden zijn en ik deed wat extra boodschappen, want ja............ Het werd een fijn weekend, warm en eigen. Met tijd voor een persoonlijk gesprek/aandacht. Als ouders kun je je dochter wat meer verzorgen. Mijn vrouw is er van nature heel goed in. Dat is niet alleen een verdienste maar ook "organisch" bij haar aanwezig. Dochterlief is zwanger en heeft dat ook gewoon nodig zonder dat het benoemd wordt. Beetje fruit, laten uitslapen, eitje extra... Niks ten nadele van afwezige schoonzoon; het is gewoon anders, niet alleen feitelijk. 

Haar zus, haar man en hun 2 kinderen zijn dan ook erg blij met de onverwachte komst van hun zusje en onze kleinkinderen genieten erg van elkaar. Gisteren, toen het weer nog redelijk was, zijn we er met zijn allen nog even uit geweest. Was erg prettig. iedereen liet zich van zijn/haar beste kant zien. Soms is dat gevoel van familie wat sterker dan de andere keer. (Dit keer was het die ene keer).  Onze jongste is inmiddels weer richting het Noorden. De ander blijft gelukkig hier. 

een zinvolle pasen.

0 reacties

- Er zijn nog geen reacties geplaatst.Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.