Kanttekeningen

Oprispingen, zoals soms na het eten. Het is er, zomaar, heel plotseling en soms erg ongelegen.  

veters

0 reacties

Wat een heerlijke morgen. Met name door een artikel in de krant! Een artikel waar ik al mijn hele leven van droom, zelfstrikkende veters!! Wie wil ze niet. Nike brengt de schoenen waarin de veters op de markt. De zaak moet wel om een aantal weken worden opgeladen, er is dus een accu en er zijn lampjes om aan te geven hoe vol de accu is. Er is een mechanisme in de schoen waardoor de drager gewogen wordt en de veters tot op de millimeter nauwkeurig worden aangepast. Wauw!! Het zal vast niet lang duren of er komen ook zelfstrikkende veters voor normale schoenen.  

Nooit meer tijdens het lopen je veter vastmaken! Geen twijfel meer op ze goed zitten tijdens recepties. Nooit meer bukken! Je oude moeder heeft geen hulp meer nodig, ze kan het alleen! Allemaal tijdswinst. Nog meer TV kijken. De volgende stap zal wel bestaan uit zelflopende schoenen, een zichzelf dichtknopende jas, een zelfreinigende  bril, een gulp die uit zichzelf sluit ( overigens te hopen is dat de gulp tegenliggers herkent.) Het is allemaal geweldig!!

Een ander artikel, over voetbalsupporters die zigeunervrouwen vernederden verbleekt bij deze veters. Het heeft ogenschijnlijk niets met elkaar te maken. In mijn hoofd wel, ik zie een verband tussen luxe, welvaart en fatsoen.

Hoe groter de aandacht voor het uiterlijke en fysieke aspect ( is dat materialisme?) zo veel kleiner de aandacht voor het innerlijk cq fatsoen.  

0 reacties

- Er zijn nog geen reacties geplaatst.Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.