Kanttekeningen

Oprispingen, zoals soms na het eten. Het is er, zomaar, heel plotseling en soms erg ongelegen.  

telefoon

0 reacties

Kreeg van een vriend een 14 daags abonnement op een landelijke krant. Als snel na aanmelding kreeg ik een bevestigingsmailtje waarin grote dankbaarheid en de aankondiging dat ik vanaf een bepaalde datum het blad tegemoet kan zien. 

Wordt ik vandaag al gebeld waarin redelijke merkwaardige opmerkingen. Allereerst de opmerking dat het toch geweldig is dat je een cadeau krijgt van iemand. Heel erg leuk!!  Een dat ze heel erg blij met me zijn!! Daarnaast niet de vraag of ik de krant al heb ontvangen, maar de vraag of ik gebruik wil maken van een heel byzonder aanbod. Ik ben daarvoor echt geselecteerd. Ik merk op dat ik ze veel te snel vind omdat ik nog geen krant heb gehad, laat staan een mening kan vormen. Het antwoord is dat mijn opmerking terecht is maar dat ik haast moet maken omdat er maar een beperkt aantal "upgrades" zijn.

Hoe stom kun je zijn. Wordt ons denkniveau nu zo overschat? Denk men dat iedereeen boven de 60 redelijk dement is? Dringend advies aan dit soort organisaties; stoppen met deze achterlijke belsessies of gewoon na afloop van de 14 dagen bellen met de vraag of de lezer een abonnement wil. Hou toch op met dat idiote gedoe!! Donder die scrips in het ronde archief.

Of zou het zo zijn dat heel veel mensen wel positief reageren en men dus voldoende verkoopt om hier mee door te gaan? Oeps......

0 reacties

- Er zijn nog geen reacties geplaatst.Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.