Kanttekeningen

Oprispingen, zoals soms na het eten. Het is er, zomaar, heel plotseling en soms erg ongelegen.  

zwevend toilet

2 reacties

In de auto werd ik geconfronteerd met een aandrang tot plassen. Omdat ik niet over mijn kwalen wil beginnen, moet u maar van me aannemen dat die aandrang erg sterk is en ook snel moet leiden tot een oplossing. Ik plas regelmatig "wild" maar nu zag ik even geen geschikt plekje. Veel bewoning en chique voortuinen en daar plas je nu eenmaal niet.

Ik wordt dan lichtelijk gespannen en voorvoel de vernedering van een natte broek. Dat niet he! Spiedend en speurend zag ik bij een verzorgingsflat op een stukje grond een bouwkeet op wielen staan en jawel daarnaast een toilet. Zo'n toilet wat je vaak op bouwplaatsen ziet staan en die altijd doen denken aan smerigheid. Ogenschijnlijk rustig uit de auto zag ik al snel dat de deur open moest kunnen ( groen).

Wat heerlijk, verlossing nabij!!!  De rits open en plassen maar in een soortement open kuip met smerig groenachtig water. Op het moment dat ik "aanzet" wordt de cabine door elkaar geschud en wiebelt byzonder heftig. Dacht nog aan een grap van iemand maar, zoals later bleek was er niemand.  Een aardbevinkje? Het plassen ging fout, mijn broek werd nat en ik sprong er snel uit, bang dat het ding ( lees cabine) om zou lazeren.

Wat bleek? De cabine steunde aan de ene kant op een balk en aan de andere kant op niets. Gevolg: kantelen,schommelen en deinen. Was net een kermisattractie. Moeilijk uit te leggen, zoiets moet je ervaren. 

"Licht" nat en erg opgelucht reed ik snel verder.  Voortaan maar weer wildplassen.

 

  

2 reacties

'k Heb het met heel veel plezier gelezen!

Inderdaad, dan maar wildplassen.

Tuinfluiter

26 February 2016 om 17:56

haha, ik dacht even dat ze net op dat moment met een kraan de cabine weg kwamen halen. dan had je een mooi uitzicht gehad 

karin den hollander

05 March 2016 om 16:59

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.