Kanttekeningen

Oprispingen, zoals soms na het eten. Het is er, zomaar, heel plotseling en soms erg ongelegen.  

Schrikken

2 reacties

Vanmorgen besloot ik dat het nodig was de auto te wassen. Daarom reed ik naar een plek waarvan ik wist dat er naast de benzinepomp ook een grote wasplaats was met zo op het oog veel mogelijkheden.

Te veel bleek al snel. Veel wasplekken, veel verschillende mogelijkheden. Onmogelijkheden bleek na enkele minuten. Bij het rondstruinen zag ik zelfs een aantal hele grote wasmachines voor de handwas. Pardon? Ja heus, wasmachines en drogers. Ook een automatische wasstraat waarvan de weg die de borden aangaven om er te komen leiden tot een onmogelijkheid om verder te rijden. Er was ineens zo'n hekje dat je soms vindt op plekken waar een vast iemand zijn of haar auto mag zetten. Misschien de wasstraat afgehuurd voor een prive feestje? 

Ik besloot door te rijden naar de plek die ik kende, een gewone, kleine wasstraat acher en bij een benzinestation. Je koopt een kaartje in het station,  in mijn geval voor wassen en drogen en rijdt de auto naar binnen in de "wasstraat" naast het benzinestation.Tot nu toe in mijn leven altijd probleemloos gedaan. Tot vandaag, tot mijn eigen verbijstering twijfelde ik hoe de auto er exact ingereden moest worden. Ik deed het dan ook fout en reed met de linker cq stuurzijde zorgvuldig en bewust in de rail waarin ook de machine "loopt" welke langs de auto schuift. De achterdeur sloot zich al en als ik het kaartje in de automaat zou hebben gestopt ( dat doe je nadat je de auto weer verlaten hebt) was de linker kant wellicht wel als een soort blikopenener gemasseerd. Gelukkig was er blijkbaar een soort alarm waardoor de vrouw van het benzinestation verscheen. Zij keek me verbaasd maar nog net niet meelijwekkend aan en zorgde ervoor dat de achterdeur van de garage weer open ging. Zo kon ik de zaak herstellen door mijn auto op de juiste wijze er weer in te rijden. De rest ging prima. Toch is het schrikken, is dit een begin??? 

2 reacties

Volgende keer met het rechterwiel in de rail parkeren.

Dan ziet de auto er weer symmetrisch uit...

han44

23 January 2016 om 21:55

Bedankt voor de tip!!!!

Oprisping

24 January 2016 om 18:44

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.