Ondernemen

Zo verleng je de levensduur van de batterij van je iPhone!

0 reacties

Gaat jouw iPhone ook zo snel leeg? Dit gebeurt na veel gebruik en door het slecht omgaan met de batterij van je iPhone. Er zijn een aantal dingen die je kan doen, en het begint allemaal bij de batterij van je iPhone. Met een paar simpele trucjes kan je de levensduur van je batterij extreem verlengen. Wij vertellen je alle tips en tricks!

  1. Laadt je iPhone niet helemaal op

Het is erg begrijpelijk dat je je dag wil beginnen met een telefoon die volledig opgeladen is. Helaas is dit erg slecht voor je batterij. Wanneer je batterij 100% of hoger aangeeft en je blijft hem opladen, dan kan je batterij snel overbelast raken. Hierdoor zal hij veel korter meegaan. Zorg er dus voor dat je je iPhone op tijd uit de oplader haalt en laadt hem niet ’s nachts op!

  1. Houd het batterijpercentage tussen 20 en 80%

De batterij werkt het beste wanneer hij tussen de 20 en 80% opgeladen is; niet te hoog en niet te laag. Houdt hem dus zoveel mogelijk tussen deze percentages om de levensduur te verlengen!

  1. Laadt je iPhone kort op

Wist je dat het beter is voor je batterij om je telefoon meerdere keren kort op te laden in plaats van in één keer naar 100%? Op deze manier wordt de batterij namelijk een stuk minder belast. Zorg er ook voor dat hij niet helemaal zakt tot 0%, maar probeer hem altijd op minimaal 20% te houden.

  1. Verwijder je hoesje

Je zou het misschien niet denken, maar het verwijderen van je hoesje voordat je hem oplaadt zal zeker helpen met het onderhouden van je batterij. De batterij kan namelijk snel oververhit raken wanneer het hoesje er nog op zit.

  1. Gebruik een echte iPhone oplader

Ten slotte is het nog belangrijk om een originele iPhone oplader te gebruiken. Deze oplader is het beste afgesteld op de technologie van de iPhone en opladers van andere merken kunnen de batterij oververhitten of beschadigen!

0 reacties

- Er zijn nog geen reacties geplaatst.Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.