Ondernemen

Emmers op maat gemaakt

0 reacties

De verpakking is een belangrijk en toonaangevend onderdeel van een product. Bij diverse producten is de verpakking zelfs noodzakelijk voor het gebruik van het product. Denk bijvoorbeeld aan verf, zonder emmer om de verf heen wordt dat al snel een zooitje. Ben jij op zoek naar kwaliteit emmers, dan is Dijkstra Plastics eventueel een goede partij voor jou. Zij hebben antwoord op elke verpakkingsbehoefte, in welke markt je ook maar werkzaam bent. Het kan dus alle kanten op van dierenvoeding tot aan bouw, van chemie tot aan voeding. Lees deze blog om meer te weten te komen over deze op maat gemaakte emmers.

Verschillende kleuren en vormen

Bij Dijkstra Plastics vind je een groot assortiment aan emmers. De verschillende varianten zijn beschikbaar in grijs, transparant en wit. De grijze emmers bestaan uit gerecycled kunststof (PCR). Dit maakt ze duurzaam en ze zijn ook nog eens goed te gebruiken voor de non-food sector. Ze hebben ook diverse vormen te verkijgen, kun je kiezen uit de volgende vormen: rond, rechthoekig en vierkant. Als je jouw emmers graag anders zou zien, dan kan dat ook. Dijkstra Plastics levert namelijk maatwerk zodat de emmer aansluiten bij jouw wensen en behoeftes. 

Toepassingen van de emmers

Emmers zijn een dynamisch product en kunnen voor verschillende producten gebruikt worden. De toepassingsgebieden zijn niet alleen de voedingsindustrie. Er zijn namelijk nog veel meer opties: de diervoederfabrikanten, farmaceutische bedrijven en de chemische industrie. Daarom biedt Dijkstra plastics kunststof emmers aan voor zowel food als non-food gebruik. Wat nog een voordeel van hun is, is dat ze BRC gecertificeerd zijn. Voor de productie van verpakkingen geschikt voor voedselcontact, is dat de beste certificering die beschikbaar is. 

Meer informatie over Dijkstra Plastics?

Om maatwerk te kunnen leveren, denkt Dijkstra Plastics graag met je meer over wat jouw problemen en mogelijkheden zijn. Ze gaan graag het gesprek met je aan om erachter te komen wat het beste past bij jouw onderneming. Aanpassingen groot of klein, het kan allemaal. Wil je meer weten? Neem dan snel een kijkje op hun website.

0 reacties

- Er zijn nog geen reacties geplaatst.Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.