Ondernemen

Nét even een ander bedrijfsfeest

0 reacties

Je bent een gezellig bedrijf, dus moet dit terugkomen in de feesten die je organiseert. Ben je van plan een Bedrijfsfeest Twente te vieren? Dan heb je alle elementen voor een geslaagd feest op één locatie! Toch is onze tip om ook zeker de omgeving in te trekken, op nét even een andere manier. Hoe? Lees gauw verder.

Ga de omgeving ontdekken

Twente is prachtig! Zonde dus, om op een afgebakend terrein te blijven. Trek de omgeving in. Niet zonder gebruik te maken van de meest verrassende vervoersmiddelen natuurlijk. Buggy, scooter, solex of een kever? Wij noemen slechts een greep uit de mogelijkheden. Je kunt zich namelijk net zo goed laten vervoeren met een heuse limousine! Natuurlijk is het wel zo gezellig om na een activiteit de dag gezamenlijk af te sluiten op een sfeervolle locatie. Dit kan natuurlijk met een tot in de puntjes verzorgde barbecue of een heerlijk buffet. Ook kun je jouw collega’s nog even aan het werk zetten, bijvoorbeeld in de vorm van een kookworkshop. En als jullie na het diner nog lang niet zijn uitgefeest? Dan doen jullie toch nog een gezellige muziekbingo? Of een hilarische feestquiz natuurlijk. Je ziet het al, hoe je de dag indeelt is helemaal aan jou. Er zijn mogelijkheden genoeg om jouw collega’s volop te verrassen.

Laat je adviseren

Juist met zoveel keuze kan het lastiger zijn om de knoop door te hakken. Het kan daarom fijn zijn om een professionele blik te gebruiken. Die vindt je bij de medewerkers van Het Schwarzwald. Zij hebben jarenlange ervaring in het organiseren van de meest uiteenlopende feesten. Ze weten dus precies waaraan een goed feest moet voldoen. Tevens volgen zij de ontwikkelingen in de branche op de voet en dus kunnen zij jou ook versteld doen staan van aanvullende mogelijkheden. Hoe fijn is het om die organisatie met gerust hart uit handen te kunnen geven? Laat je daarom informeren en hoor het zelf!

0 reacties

- Er zijn nog geen reacties geplaatst.Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.