Ondernemen

Een houten vloer op kantoor

0 reacties

Ben jij de nieuwe, trotse eigenaar van je eigen kantoorpand? Gefeliciteerd! In ieder kantoorpand speelt de vloer een grote rol, het is dus belangrijk dat de vloer compleet aansluit aan jouw wensen en nog lang mee gaat. Heb jij al enig idee wat voor vloer jij wenst en aan welke eisen deze moet voldoen? Of heb je nog geen idee? Overweeg eens het aanleggen van een houten vloer. Een houten vloer geeft ieder kantoorpand karakter dankzij de warme en doorleefde aanblik die het hout met zich mee brengt. Benieuwd naar de andere voordelen en eigenschappen van een houten vloer? In deze blog lees je er alles over.

Ruime keuze in houten vloeren

Er is een groot aanbod houten vloeren te vinden, natuurlijk bepalen jouw smaak en budget uiteindelijk voor welke vloer jij kiest. Ligt jouw voorkeur bij puur natuur? Dan kies jij waarschijnlijk voor een houten vloer, maar ga jij liever voor gemak en prijs? Dan zul je al snel voor een mooie laminaat vloer gaan. Wat weinig mensen echter weten, is dat de luxere laminaatvloeren en PVC vloeren het hout bijna helemaal benaderen in de uitstraling, een bijkomend voordeel hiervan is dat je niet al te diep in de buidel hoeft te tasten. Ga jij wel voor een houten vloer? Dan heb je de keuze uit bijvoorbeeld een Franse kloostervloer, een massief houten vloer, beuken parket of massief eiken vloerdelen.

Namaak houten vloer

Tegenwoordig zijn kunststof vloeren zo ingenieus, dat zij in elke kleurnuance, elk motief en structuur kunnen worden gemaakt. De namaak vloeren zijn nauwelijks nog van echte vloeren te onderscheiden, ook zijn namaak vloeren eenvoudig in onderhoud en gaan ze jaren mee. Laat je goed informeren over de voor- en nadelen van ieder type vloer. Dit kun je altijd doen bij de partij die de vloeren aanbiedt.

Patronen

De keuzes aan verschillende soorten houten vloeren zijn enorm. Je kunt niet alleen variƫren in de soorten hout, ook kun je voor verschillende legpatronen kiezen. Zo kun je kiezen voor een visgraat patroon of de Hongaarse punt. In de afwerking van de houten vloeren zit ook variatie. Kies jij voor de traditionele olie, de keiharde lak of de vloerzeep?

Een houten vloer voor een voordelige prijs

Je wilt natuurlijk een houten vloer van goede kwaliteit met een voordelig prijskaartje. Een partij waar je dit vindt, is Bebo Parket. In hun showroom kun je de verschillende vloeren in levende lijven bekijken, zo weet je precies wat je aanschaft.

0 reacties

- Er zijn nog geen reacties geplaatst.Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.